Skip to main content

GodaHus välkomnar byggentreprenören Dynacon Construction AB som ny medlem!

Dynacon Construction AB har sitt huvudkontor i Växjö och skapades av Håkan Stjernqvist, Lars Molander, Kent Kristensen och Magnus Carlsson
år 2010. Grundarna har en lång erfarenhet inom byggbranschen och företaget finns nu även i Blekinge och Kalmar.

Dynacon Construction har byggt flera uppmärksammade projekt, bland annat ICON Växjö, PM & Vänner Hotell och Fortnox huvudkontor.
Företaget är BKMA certifierade, vilket innebär att de valt att systematiskt arbeta med kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Genom denna certifiering bekräftar man att uppdragen man åtar sig följer lagar och förordningar som ställs på en samt att uppdragen ger hållbara produkter med kloka och miljövänliga materialval. Certifieringen ställer också krav på att man har god koll på aktörer man samarbetar med. Att de erbjuder en god arbetsmiljö för medarbetare och håller hög kvalitet.

”Det finns många anledningar som fick oss att gå med i GodaHus. Vi har anställda som är duktiga och intresserade av installationer, samt pratas det mycket om CO2e-utsläpp nu och vi arbetar med Passivhus-tekniken (energisnåla hus). Det ska bli spännande och ett måste att förbereda sig inom CO2e-beräkningar, vilket vi kommer få nytta av i den kommande Klimatberäkningsutbildningen.” säger Håkan Stjernqvist, VD och en av grundarna till Dynacon Construction.

Vi på GodaHus – Föreningen Energieffektiva och Hållbara Byggnader i Sydost hälsar Dynacon Construction varmt välkomna!

Läs mer om Dynacon Contructions tjänster och projekt här

#nymedlem #godahus #nätverk #kunskapsdelning #energieffektivt #hållbart