Skip to main content
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Webbinarium – Värdeskapande fastighetsförvaltning i offentliga fastigheter

2021-04-27-10:00 - 12:00

Webbinarium arrangerat av Energikontor Sydost.

Anmälan:    Senast fredag 23 april 2021: Klicka här för att anmäla dig

Länk kommer inför mötet via epost. Deltagandet är gratis.

Se fullständig inbjudan 210427 Inbjudan värdeskapande fastighetsförvaltning

Om webbinariet:

Nu fortsätter resan mot värdeskapande fastighetsförvaltning för att öka systematiken i energieffektiviseringsarbetet. Men hur kommer man egentligen igång? Var börjar man? Hur kan man sänka energianvändningen radikalt för att kunna göra underhålls- och miljöåtgärder? Hur finansierar man bort sin underhållsskuld och når de lokala/regionala miljömål och hur lyckas man finansiera åtgärder för kommande energikrav?

Så många frågor, men vi får några av svaren av:

  • Håkan Olsson från Caverion, som har erfarenhet av storskaliga energieffektiveringsprojekt.
  • Björn Bergstrand från Kommuninvest berättar om hur offentlig sektor kan finansiera energieffektiviseringsarbetet via Gröna lån.
  • Dessutom deltar Olaf Jung, Nordanstigs Bostäder AB, som redan gjort energieffektiviseringsresan. Vad gick bra och vad var svårt? Vi får en direktrapport från Hälsingland!

Det här är det andra mötet för vårt forum för er som arbetar med fastighetsförvaltning inom offentlig sektor som tex fastighetschef, energiexpert/driftteknik och ekonomer. Det finns ett behov av erfarenhetsbyte. Därför samlar vi till online-möten för att öka samverkan och för att stötta er i ert arbete med värdeskapande fastighetsförvaltning.

Välkomna!

Detaljer

Datum:
2021-04-27
Tid:
10:00 - 12:00